Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.12.2012 22:00 - Бог Сурия и един доклад за Бойко Борисов
Автор: saadi Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 11397 Коментари: 32 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Случайно или не , в Последни постинги се появиха една под друга темите на двама от любимите ми учени и мислители .
*
Ето какво пише Минчо в пространно изследване на секса , бог Сурия и раздаването на Нобеловите награди за физика :

"Дори със специални лични послания ме кара по цяла вечер да гледам порно, като образователна програма на човешките взаимоотношения и най-голямото чудо на света, като един от най-големите нелегални бизнеси, който е най-легален и най-печеливш. Това, приятели, е порно индустрията, за която имаме всякакви отношения към нея, а всеки се крие и не толкова да се крия, вече, но всеки гледат и то с часове порно.

Препоръчвам ви да четете книгите на Нийл Доналд Уолш, за да ви каже сам Господ Бог, че секс се прави и пред децата, за да знаят всичко за него, дори може и в църквите, пред олтара, тоест пред самия Бог и в Неговия външен храм. "

"Днес ще кажа на всички научни работници, че БОГ е Процес и като такъв ЯДРЕНИТЕ ЦЕНТРАЛИ И ВСИЧКИ ДВИГАТЕЛИ С ВЪТРЕШНО ГОРЕНЕ СА САМ БОГ и никой друг. Всичкия ток, който тече по ел жиците е САМ ГОСПОД БОГ И НИКОЙ ДРУГ.

Това сега го подайте, като предложение за НОБЕЛОВА НАГРАДА, НО НЕ НА АМЕРИКАНСКИТЕ УЧЕНИ ПО ЯДРЕНА ФИЗИКА ЗА 2012 ГОДИНА, КОИТО МИ ВЗЕХА И ОТКРАДНАХА ТЕМАТА ЗА ЦЕРН, А ТОЗИ ПЪТ НА МЕН, МИНЧО МИНЧЕВ,  И МЕ ПОКАНЕТЕ НА НАУЧНА КОНФЕРЕНЦИЯ, ЗА ДА ВИ ВЗЕМА НА ВСИЧКИ ДИПЛОМИТЕ ДО ЕДНА И ЩЕ ВИ ВРЪЩА КРЪЩЕЛНИ СВИДЕТСТВА ОТ МЕН, ПОДПИСАНИ ОТ ГОСПОД СУРИЯ И ТОВА С МОЯ ПОДПИС. "

http://minchomin.blog.bg/lichni-dnevnici/2012/12/23/privestvam-vsichki-moi-chitateli-23-12-2012-god.1034623

 Автентичният текст на доклада за Бойко Борисов пък можете да прочетете в блога на професора по философия , политическа антропология и разни други надути названия на науки , за които никой нормален човек не е и чувал .
Същият велик философ , който прозря , че "нито Земята се върти около Слънцето , нито Слънцето се върти около Земята ".
Естественото състояние на телата е движението (виж Галилей) .
Сега да поставим мислено по един глупендер на всяка от планетите в слънчевата система , за да зяпат в небето . Всички глупендери ще наблюдават едновременно , как сезоните се сменят на съответната планета . Всеки от тях ще се чуди кое около кое се върти , защото няма да разполага с точка в абсолютен покой , от която да си започне измерването .
Сега , вие без да сте учени и философи , дали ще можете да си отговорите на въпроса : Слънцето ли обикаля около всички планети в слънчевата система едновременно или всички планети се въртят около Слънцето ?

Ако можете да издържите на солидната порция от празнословия , накичени с шаблони от оня идиотски тип , с който маститите гъзоблизци от близкото минало целуваха страстно и с премрежен поглед задника на партията - кърмилница , то прочетете поне част от похвалното слово за Бойко Борисов .
Професорът е изнесъл такъв доклад , че ако Бойко си направи някога труда да го прочете , ще установи с изненада , че сексът не е единственият начин , някой да те накара да свършиш .

http://gerbsenior.blog.bg/politika/2012/12/23/avtentichniiat-tekst-na-doklada-za-boiko-borisov.1034624










Тагове:   богове,


Гласувай:
12



Следващ постинг
Предишен постинг

1. rustam - Значи,
23.12.2012 22:19
да се ебаваш с Минчо, за да си докажеш, колко си остроумен, е толкова малоумно, колкото и да си пишеш ЛС с Гробаря, за да се опитваш да "изтролиш" изпечен манипулатор като мен.
Жалка картинка, жалка.
цитирай
2. saadi - Сега случайно установих , че и аз съм можел да си гласувам за постингите .
23.12.2012 22:19
Незабавно минах и ударих по един палец нагоре под всичките :-))
цитирай
3. saadi - Рустамич , ти изглеждаш по-скоро като изпечен глупак , но ако искаш
23.12.2012 22:23
ще ти викаме , че си манипулатор .
цитирай
4. rustam - Глупакът си ти,
23.12.2012 22:46
понеже си мислиш, че има нещо "тарикатско" в това да се гъбаркаш с "мунчовци" като Минчо.
Доколко съм манипулатор, можеш да питаш блогърите "катана" и "капитаннемо." Това, разбира се, можеш да сториш като посетиш "царството на блоговите сенки"
:)
цитирай
5. анонимен - ха ха рустам манипулатор. . . . ха ха ...
23.12.2012 23:03
ха ха рустам манипулатор....ха ха ха
Освен да манипулира момченца като гробаря...смешника (висок 170) се мисли за манипулатор...доста ограничено мислене:))
Рустьо радвам се че те събрах с гробарчето, на един акъл сте, тъпи, злобни, ограничени и доста смешни:))
Чудя се с тези ЛС не ти ли писна, както и позвънявания по телефона? Ти си единствения нагъл досадник, който си е позволявал да ми досажда и след като явно съм показала, че дистанцията е сложена и не приемам и мм настъпление....мислиш ли, че не знам защо звънеше вечер на телефона ми след работа..?:) Само показах снимката ти и до там беше интригата, която се опитваше да ми натрапиш! Мога спокойно да те обявя за МРЪСНИК И ПОДЛЕЦ на Годината!!!
Хубаво е да се мислиш за НЕЩО, ама освен интригант друго не си...дребен човек, малък киек, злобен и прост!
Приеми, че има хора като мен, които могат ясно да кажат какво мислят за теб:)

ДА ПОМОГНЕМ НА РУСТАМ-ЧО ДА СИ КУПИ НОВА ТЕНИСКА НОМЕР S:)

п.п. За домашно да ми поправиш правописа и да сложиш запетайки!
цитирай
6. анонимен - п. п2. Рустьо разбирам как си се п...
23.12.2012 23:13
п.п2. Рустьо разбирам как си се почувствал след като разбра кой е панто...доста се хилехме с него какво ще стане като някой ден разбереш, че всъщност си си паднал по Мъро Гробаря:)) Съчувствам ти, но нямаше да е интересно, ако ти бях казала кой е панто....смешното беше, че той ме молеше да не ти казвам кой е, а ти не спираше да ме питаш кой е панто...е сега знаеш да ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ страхотния джуклест приятел:))
Така, че не се надувай какъв манипулатор си, защото не си нищо повече от Обикновен Глупак!!!
Ще трябва да се съглася с мнението на саади, който въпреки, че е подметка, сега те е преценил правилно!:)
цитирай
7. saadi - Рустамич , да не си някой медиум като Апостолфф ?
23.12.2012 23:32
"понеже си мислиш, че..." - Хахаха ...
цитирай
8. saadi - "ДА ПОМОГНЕМ НА РУСТАМ-ЧО ДА СИ КУПИ НОВА ТЕНИСКА НОМЕР S:)"
23.12.2012 23:43
И обувки 38-и номер :-))

Гине , Рустамич е опасен манипулатор . Спомням си как убеждаваше блогърката микаела19 , че щял да я направи известен трол . Всичко свърши обаче , когато публикувах в блога си идеята на Рустам да превзема блог.бг . 180 потребители го нарекоха публично - глупак , микаела19 загуби приятелите си , а един анонимен произнесе култовата реплика : "Ако глупостта имаше крила , блогерката микаела19 щеше да е гълъбица" .

Аххх...защо не ми е тука старият блог :(
цитирай
9. kamosutrov - Ето ме! Питай ме Саади, как ме е манипулирал Смотльо Граматик
24.12.2012 00:21
Всъщност, ако глупостта имаше крила Смотльо Граматик щеше да е Fokker DR-1 . Оня стар самолет с 3 крила. Да бръмчи и да се мота във висините на ... интернета.
цитирай
10. saadi - Ама как така "Ето ме!" ?!
24.12.2012 00:38
Мигар опасният и умен манипулатор Рустам не те е изгонил завинаги ?
цитирай
11. rustam - Лесно е
24.12.2012 05:34
някакъв глупак kamosutrov да цъфне и да се изпъчи "ето ме!!" Щеше да има някаква стойност, ако го беше казал "катана", а не "камосутров" Но...уви. Блогър "катана" няма, а фактът, че двамата с камосутров се кефите на жалките му пъчения, е доказателствено единствено на собствената ви глупост.

Защото е жалко, че след толкова пребиваване в Блога не сте успели да направите разлика между понятията "блогър" и физически индивид. За ваше съжаление, тове не е едно и също. То е все едно аз да говоря за "капитаннемо" и да ми отговаря" "чудовището" Да, ама не. Профилът "катана" имаше сакрална стойност за неудачника Сава Павлов. Нещо като емблема на за този съвременен Бай Ганьо. Да, верно е че "камосутров" е някакво негово подобие, но не е едно и също...Не еееее! Освен това, какъв "блогър" е "камосутров", при положение, че не може да пише статии? Ми това е една наритана блогова мастия, на която прожект мениджърът препоръча да се разкара оттук, щом не му харесва. Но като един клошар, маркирал си любимия контейнсер в квартала, Савичката продължава да досажда тук.

Ти сега ще кажеш: и къде е моята роля във всичко това? Много дълго ще стане за обяснение, но и не си стрева да ви светвам "как става" номерът

ПП Щях да забравя. Ето, ти си написал при Балевиндия, че Гинка умното е "запалила моторетката" от два дена. Така е, това е факт. Но истинският бяс, който я е обладал, ми струваше два реда, които написах в кратка публикация. Сега ще бяга след мен като кудук из блоговете и ще джафка до Нова година. А аз ще си ГО премествам от левия в десния.
цитирай
12. kamosutrov - Смотльо Цвилен Граматик ме е изгонил завинаги. Ох! Ах! /Плаче горко/
24.12.2012 07:55
saadi написа:
Мигар опасният и умен манипулатор Рустам не те е изгонил завинаги ?

Аз съм само един призрак. Един сромен, едно славно минало. Но дори и като такъв, все още съм в главите на цялата група опасни и умни манипулатори, та още ме споменават със страх и завист. Като свидетел-очевидец, мога да те уверя, Саади, че в главите им има много място, стига да разгониш бръмбарите.
цитирай
13. kamosutrov - О ти, титане на интелекта, блогова съвест и несъмнен лидер на тъпанарите в блога,
24.12.2012 08:28
негов арбитър на правописа и страхотен Казанова. Ти, който си провъзгласен от интелектуалеца Панталеев за арбитър на изящния вкус, а най-нормалния блогър Полигор с готовност стана твой любовник и обратно, наистина си звезда. Звезда от първа величина. А блестящия ти анализ, що е физическа личност и що е блогър изкърти 400 мивки и 2 км. водопровод. За тебе акаунт, това звучи гордо и сакрално. Нещо като ЕГН в мрежата. Нещо, като да попиташ Полигор, а да ти отговори Ферхунде, Лешояд и още 140 ...как да се изразя, акаунта. Или да определиш Рустам, като смотльо, а Препаратор да не е смотльо. Смотльо бе, издай си ролята, моля ти се. Ти, ганиални манипулаторе, кажи на нас, нищите, които се забавляваме в нета и ни е все тая, дали един акаунт е махнат или не, какви милиционерщини си правил, че си станал такова страшило за всички? Кажи и ще те похваля пред всички мои познати от женски род. Ще им обясня подробно, че не си чак толкова смотан и глупав, както се вижда. Че зад твоята ръбеста външност и под твоята непрана тениска се крие истински интелект, истинска ранима и нежна душа. Ще кажа още, че си един истински дон Жуан и ключът към твоето сърце е заровен под куп запетайки /правилно поставени/ и куп пълни и непълни членове. И че могат да излязат на среща с тебе и да се повозят на античното ти Рено 4 само след проведена и проверена от тебе диктовка. И да се страуват като дявол от тамян, да не напишеш някоя публикация /извинявай, Саади, ама се хиля неудържимо... публикация...их бе, значи..../от повече от 10 реда. Щото, може би публикаци /их бе, значи..../от 15 реда вече е непостижимо усилие за тебе.
Но ти си направил нещо, което изби рибата. Всичко очаквах от тебе, но да си обожествиш чурката и да пишеш за нея като за Бог, не очаквах. Щом ще си ГО преместваш, запали МУ и свещ, бе Смотльоооо.
цитирай
14. анонимен - рустаме да си местиш УМРЕЛИЯ от е...
24.12.2012 09:36
рустаме да си местиш УМРЕЛИЯ от единия в другия крачол е доста забавна игра за тебе:)))))
цитирай
15. saadi - Зад дребния ръст на Рустамич се криел един титан на демагогията :-))
24.12.2012 10:33
Рустаме , бих ти предложил дуел по манипулация , за да докажеш , че си наистина добър , но това забавяне с по 20 минути на коментарите , обезсмисля подобно начинание .
цитирай
16. kamosutrov - Саади, той е като гладна шаранка
24.12.2012 12:01
На гола кукичка се лови. Пардон, на пълен член и няколко запетайки.
цитирай
17. blackpredator - Рустаме,
24.12.2012 12:31
Това не е ебаване с Минчо, а извисяване.
Извисяване До учителя Дунов. Всемирното гербобратство!
Това си е паневритмия на словото и на ума.

Ъхъ да стана дуновист...
цитирай
18. tutankhamon661 - saadi
24.12.2012 14:16
saadi написа:
... а един анонимен произнесе култовата реплика : "Ако глупостта имаше крила , блогерката микаела19 щеше да е гълъбица" .




Този анонимен явно е кръгъл идиот, щом не може да разграничи Mikaela19 от Rustam.

Истинските приятели и сега харесват Мики, а онези, които е изгубила, никога не са й били приятели. Някой ден може да разкажа какво знам по въпроса, защото виновните за гадориите по неин адрес никой не подозира - малки, дребни душици, действащи само чрез съобщения и вечно чакащи друг да изкаже болежките им. За разлика от тях Микаела никога не е влагала нещо лично в Blog.bg, нито живее тук. Xаресвани хора като нея винаги имат зложелатели - от завист. Тя самата е толкова чист човек, колкото рядко съм срещал не само във Виртуала, но и в Реала. За усета й към красивото злобарите интриганти могат само да мечтаят. Благодарение на мен постингите й стигат до чужденци и същите са ми признавали, че се мъчат с преводача за да разберат текста - ето го признанието от непредубедените хора.

Тъй като съм пропуснал споменаването й в предишния ти блог, не разбрах какво е твоето отношение към нея. Ако е негативно, значи просто не разполагаш с необходимата информация, но пък са те заблудили интриганти и зложелатели - някои поради собствената си заблуда, други от злоба. Ако знaешe зa нея това, което аз знам, със сигурност щеше да я харесаш.

цитирай
19. saadi - Блеки , така като го гледаш Рустамич
24.12.2012 14:49
прилича ли ти на някой , който ще разбере какво му казваш ?
Очаквах да цъфнеш с подобен коментар . Нали трябва да ме наплюеш заради другарчето си Икономист :-))
Не разбирах защо ходи да се репчи по блоговете , споменавайки ме и реших да го подложа на лек психологически натиск . Той пък да вземе да излезе такава ранима душа . Оплака ли ти се на лични , я кажи :-))
цитирай
20. saadi - Тутанкамоне , отношението ми към микаела19 беше съжаление .
24.12.2012 15:05
Не съм я обиждал , защото знаех , че ти е приятелка и не исках да те поставям в гадното положение да избираш или/или . Признавам си обаче , че й бях ядосан , защото се подведе по акъла на откровен глупендер и мазник като Рустам .
В крайна сметка микаела19 беше оплюта от една купчина народ , а големият й "приятел" Рустам сега се бие в гърдите , че бил велик манипулатор .
Чудя се как му се връзват някои блогърки още , след като той е толкова компрометиран като блогър и като човек , че няма накъде вече .
Ти смятай , щом и на Гинето се е слагал със сексуални домогвания , значи направи си сметката какъв е :-))
цитирай
21. blackpredator - Хех, Саади,
24.12.2012 15:17
Ще ме разбере и още как.:) Той да не е Катана или Али, че и Плашев, все не разбал...;))
Ама непричьом, що мешаш Икономиста тука?! А и той не се нуждае от мойто адвокатстване.
И къде съм те наплюл? Когато е нужно, го правя по-както трябва...;)
И не водя кореспонденции на лични, нито имам любими блогъри.
Аз съм си предатор, Арф?

За първи път да се съглася донейде с шерифа Дюдуу. Микаела си е душа. Наивна, но душа. Отвратителен беше Гатора в онова време, със серията постинги за блатото. Помня и кравите-феи, и ред мастити блогъри и блогърки, ръфайки като в хорър нещастното момиче.
Впрочем моят ник и профил е точно от това време, като реплика на Гатора, за селското му поведение...
цитирай
22. tit - Саади,
24.12.2012 15:28
я обясни как разбираш кой с кого е приятел в този сайт, че да знам как да се ориентирам...по дяволите!:)))

пп: Жана ми е приятелка, познаваме се лично...та ми стана интересно - умен и добър едно и също ли е?
цитирай
23. saadi - Блеки , стрелях напосоки . Викам си :
24.12.2012 15:55
Отново нищо му се разбира , затова ще му плясна няколко обвинения и ще чакам да видя , ще ги потвърди ли или ще ги отрече .
Благодаря за разясненията .
Относно Гатора , не помня вече колко пъти му казвах , да не взема толкова навътре троленето . Разбира се , че направи грешка с онези постинги .
Но пък аз помня и твои не толкова възвишени избухвания , даже мярнах едни такива наскоро (ти си ги изтри после) .
Какво беше казал някакъв божи син за камъните и греховете , а ? :-))
цитирай
24. saadi - Тит , няма оправия , нито ще успееш да се ориентираш :-))
24.12.2012 16:12
Давам ти пример : Ти си приятелка с блогъра Х и блогъра У . Един ден блогърът Х пуска постинг , в който твърди , че блогърът У е адски грозен , но пък е и достатъчно тъп , че това да му пречи . Е ? Кво прайм ?

пп: Жана беше и моя приятелка (макар и само виртуално) и затова тогава взех Соломоновско решение . Не казах и една обидна дума срещу нея , но и никога повече не влязох в блога й , нито й писах .
цитирай
25. ko642 - Проферсорския блог който си цит...
24.12.2012 16:54
Проферсорския блог който си цитирал е изчезнал?! Жалко!
цитирай
26. saadi - Ама как само ми оспамихте поста .
24.12.2012 16:55
Че и аз ви помагах с всички сили .
цитирай
27. nikita6864 - .
24.12.2012 16:57
Само като си представих как взимаш Соломонвското решение и краката ми се разтрепериха! Така те харесвам - твърд и решителен!
цитирай
28. tit - Виж сега, на Жана хич няма да й хареса да я коментираме - и с право!:)
05.01.2013 14:33
saadi написа:
Давам ти пример : Ти си приятелка с блогъра Х и блогъра У . Един ден блогърът Х пуска постинг , в който твърди , че блогърът У е адски грозен , но пък е и достатъчно тъп , че това да му пречи . Е ? Кво прайм ?

пп: Жана беше и моя приятелка (макар и само виртуално) и затова тогава взех Соломоновско решение . Не казах и една обидна дума срещу нея , но и никога повече не влязох в блога й , нито й писах .

Но не аз тръшнах ника й насред форума под постинга ти!:))

Аз имам приятели в този сайт, Сарториум.
Те не ми спестяват истините, за да не им се сърдя. Аз никога не им ги спестявам, да не би да ме разлюбят, да речем!:)
Карали сме се!
Карала съм се, карали са ми се!:))
Ако знаеш, как мога да крещя...ако знаеш, как могат да ми крещят?!:))
Не, че те интересува, предполагам.

Впрочем, това са глупости...Онова, заради което реагирам е раздаването на оценки според това - къде и пир кого някой си коментира и какво е написал!
Няма да престана да твърдя, че това е ТЪП опит за недопустима цензура!
Аз нямам чувство за хумор, Сарториум и тези неща ме обиждат!
Нося много майтап, честно!
Но няма да приема хора, които не разбират онова, което пиша да ми правят оценки!
Точка!
Пийс!:)))
цитирай
29. tit - пък този пост съм го гласувала - кво мрънкаш?:)))
05.01.2013 14:34
за мен гласуването е като "здрасти" , освен, когато има много дддррр в здрастито!:Р
цитирай
30. saadi - Тит , така както го подкарахме тоя разговор , вече почвам да се чувствам
05.01.2013 17:17
сякаш сме женени :-(
На мен ми доставяше удоволствие играта "Добрите момчета срещу злият трол ТлНет" (когато аз се регистрирах , Бале беше се преместил вече във френдс.бг). Беше забавно и интересно . После се довлече ти , рустам , жана , блякпредатора и кой ли не и почнахте да ахкате и охкате колко бил сладък и готин Нетчето . Направо ми съсипахте щастливите мигове да се драча с ТлНет и да си мерим остроумията . По-лошото е , че съсипахте и самия ТлНет . Пусне постинг и след 5 минути му го напълните с подмазваници . Жана пък го канеше на виртуални танци с бозяни клипчета от ютуб . Бе направо Нетчето можеше да си прекръсти блога на "Блогът на Дружелюбко . Тролът-шегаджия , който стана приятел с всички."
Като стана дума за шегаджии се сещам , че по едно време беше изчезнала , само защото някакви зевзеци се шегуваха с теб . Не си спомням добре този момент , но съм сигурен , че не чувах да се смееш гръмко на "закачките" им .
Казваш : "Но няма да приема хора, които не разбират онова, което пиша да ми правят оценки!"
Даа.. Обикновено е трудно да приемаме оценки от хора , които не ни разбират така както на нас ни е комфортно .
Наистина носиш много на майтап , стига майтапа да не е за твоя сметка . Всички сме така , не се възгордявай .
Така ... Казах ти тия несъмнено неприятни неща , защото исках да разбереш аз как ги виждам работите .
Миналото си е минало и няма да се върне , а и аз не намирам вече голям смисъл да поддържам този профил . Не ми се вижда забавен виртуален свят , в който рустам и панто са остроумните троли , блякпредатора - говорителят на Справедливостта (не че някой му разбира нещо) и тит и щракалка - първи шаферки на мис никита . О , щях да забравя Икономиста . Той ще е новият отговорник по забавленията - микс от простотия , вулгарност и арогантност . Заслужава да бъде възпят от гениален поет като блогъра гелерт .
Отварям си блога сарториум , слагам си пълна модерация и ще си се забавлявам сам , хахаха ...
цитирай
31. tit - Саади, не се поддавай на чувствата!:)
05.01.2013 19:27
Беше губене на време...
цитирай
32. saadi - Не мога да не се горещя .
06.01.2013 18:07
Аз съм темпераментен като португалски стриптизьор .
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: saadi
Категория: Изкуство
Прочетен: 190059
Постинги: 48
Коментари: 619
Гласове: 853
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930